Arpege
Music

 French  Europe (English)   Italy   Spain   US/Canada
HomeFeaturesDownloadNewsletterManualsEducationOrderServicesPublishBlog
Online registrationFree updatesHistoryFAQUser forumSeminarsTechnical supportVote

Pizzicato Music Software Users Forum

19/08/2009 02:09 - No sound

Question from Miami, FL, USA



Hi ..tried FAO things to fix no sound



Sound worked fine yesterday in Pizzicato



Sound works fine for Windows Media player playing MIDI to the kernals Wavetable Synth (Win XP 64 bit)



Using M-Audio, Audiophile 192, the volume level there is fine



No sound when you click the little white box in MIDI setup with MS Wavetable Synth



Where to now?



P l e a s e






Donald - Miami - USA

To answer the message, fill in the following form and then click on the "Post the answer" button.

Your e-mail address (*) :
Your licence number (*) :

(*) : These data are not published. If you fill in your license number as well as your corresponding e-mail address in our files, your message will be published immediately. Anonymous messages will be published after moderation. Do not write your e-mail address and license number inside the body of the answer!!!

Body of your answer: Courtesy is applicable...

Surname and/or Name and/or Country: (ex : "Arthur P. - Belgium")


   
   
              
 

Pizzicato Professional

Pizzicato Notation

Pizzicato Composition Pro

Pizzicato Beginner

Pizzicato Keyboard

Pizzicato Choir

Pizzicato Guitar

Pizzicato Soloist

Pizzicato Drums and Percussion

Pizzicato Composition Light


Pizzicato Light

Top of page
© Copyright 2000-2017 - Arpege sprl
All rights reserved for all countries
Pizzicato is a trademark owned by Arpege sprl