Arpege
Music

 French  Europe (English)   Italy   Spain   US/Canada
HomeFeaturesDownloadNewsletterManualsEducationOrderServicesPublishBlog
Online registrationFree updatesHistoryFAQUser forumSeminarsTechnical supportVote

Pizzicato Music Software Users Forum

18/05/2009 14:40 - Problème son

Bonjour à tous,



J'ai mis la toute dernière version sous Vista, et lorsque je lis mes partitions, je n'ai pas de son bien que le défilement se fait correctement. Comme dis dans la FAQ, j'ai voulu tester les différents "Driver associé", mais là mauvaise surprise : il y en a aucun qui apparaît. Mon problème doit être ici, mais je ne sais pas comment lui indiquer le parcours. Mes hauts parleurs fonctionnent sans soucis: je peux écouter la musique de présentation du site Arpège.

Si quelqu'il sait comment faire, je suis preneur de bons conseils. Je vous remercie d'avance, et vous souhaite à tous une très bonne après-midi.


Xavier V. France

To answer the message, fill in the following form and then click on the "Post the answer" button.

Your e-mail address (*) :
Your licence number (*) :

(*) : These data are not published. If you fill in your license number as well as your corresponding e-mail address in our files, your message will be published immediately. Anonymous messages will be published after moderation. Do not write your e-mail address and license number inside the body of the answer!!!

Body of your answer: Courtesy is applicable...

Surname and/or Name and/or Country: (ex : "Arthur P. - Belgium")


   
   
              
 

Pizzicato Professional

Pizzicato Notation

Pizzicato Composition Pro

Pizzicato Beginner

Pizzicato Keyboard

Pizzicato Choir

Pizzicato Guitar

Pizzicato Soloist

Pizzicato Drums and Percussion

Pizzicato Composition Light


Pizzicato Light

Top of page
© Copyright 2000-2017 - Arpege sprl
All rights reserved for all countries
Pizzicato is a trademark owned by Arpege sprl