Arpege
Music

 French  Europe (English)   Italy   Spain   US/Canada
HomeFeaturesDownloadNewsletterManualsEducationOrderServicesPublishBlog
Online registrationFree updatesHistoryFAQUser forumSeminarsTechnical supportVote

Pizzicato Music Software Users Forum

21/10/2008 16:05 - Problème de son - Synthé SW à zéro ?

Monsieur,

J'utilise Pizzicato.3.3 A deux reprises ces dernières semaines, le jeu de mes partitions est devenu muet. J'ai trouvé la solution en remontant le curseur de Synté SW dans les paramètres avancés des "propriétés de son, volume" de Windows car j'ai constaté que ce curseur était malencontreusement à zéro; J'ignore pourquoi il s'est remis à zéro tout seul. Je ne pense pas avoir fait quelque chose de spécial ( ce jour j'ai fait un tour sur internet et utilisé Windows Média Player entre temps: le son marchait quand j'avais ouvert Pizzicato et quand j'y suis retourné il ne marchait plus !) Pouvez- vous me donner la cause de cet incident et me donner la solution pour éviter qu'il se reproduise ? Avec mes remerciements,

Jean-Marcel

To answer the message, fill in the following form and then click on the "Post the answer" button.

Your e-mail address (*) :
Your licence number (*) :

(*) : These data are not published. If you fill in your license number as well as your corresponding e-mail address in our files, your message will be published immediately. Anonymous messages will be published after moderation. Do not write your e-mail address and license number inside the body of the answer!!!

Body of your answer: Courtesy is applicable...

Surname and/or Name and/or Country: (ex : "Arthur P. - Belgium")


   
   
              
 

Pizzicato Professional

Pizzicato Notation

Pizzicato Composition Pro

Pizzicato Beginner

Pizzicato Keyboard

Pizzicato Choir

Pizzicato Guitar

Pizzicato Soloist

Pizzicato Drums and Percussion

Pizzicato Composition Light


Pizzicato Light

Top of page
© Copyright 2000-2017 - Arpege sprl
All rights reserved for all countries
Pizzicato is a trademark owned by Arpege sprl